Geld verdienen met skill games

Heb je ooit gedroomd van het spelen van spelletjes en daar echt geld mee te winnen? Meestal denken mensen dan meteen aan kansspelen, zoals online gokken. Echter, bij kansspelen is de uitkomst vaak onvoorspelbaar en dat kan leiden tot verliezen. Het is belangrijk om verantwoordelijk te spelen, omdat gokken verslavend kan zijn. Maar wat als we je vertellen dat er een platform is waar je geld kunt winnen met skill games, spellen die draaien om jouw vaardigheden? Deze spellen worden ook wel "skill-based games" genoemd, en in dit artikel zullen we je er alles over vertellen.

Geld win games

EazeGames

Het platform waar je skill games kunt spelen en geld kunt winnen, heet EazeGames. Dit is een website die ook beschikbaar is als gratis app, en op het moment van schrijven biedt het 12 verschillende spellen aan. Je kunt meteen kennismaken met het spelaanbod zonder een account aan te maken. Je speelt met fictief geld, genaamd "EazeCoins," en in de demomodus neem je het altijd op tegen echte tegenstanders. Er zijn meer dan 1 miljoen spelers uit diverse Europese landen actief op EazeGames.

Bij EazeGames bieden ze zogenaamde "vaardigheidsspellen" aan. Het doel is om je tegenstanders te verslaan op basis van jouw vaardigheden, zoals geheugen, snelheid, logisch denken en vooruitplannen. Hier is een overzicht van enkele spellen die ze aanbieden:

  • Bubble Shooter: Schiet gekleurde bubbels om groepen van minimaal 3 gelijke bubbels te maken. Probeer het scherm leeg te spelen voor extra punten. Snelheid en inzicht zijn vereist om te winnen.
  • Solitaire Skill Based: Het bekende Patience, maar nu als een competitief spel. Je krijgt dezelfde kaarten als je tegenstander. Jouw vaardigheden bepalen wie er wint.
  • Airport Bingo: Een Bingo-spel waarbij je geheugen en reactiesnelheid het verschil kunnen maken.
  • 21 Treasure: Als hoofdrekenen jouw sterke kant is, moet je dit spel eens proberen. Het doel is om kaarten te ordenen in vier rijen, elk met 21 punten.
  • Match 3: Probeer in minder dan 2 minuten zo veel mogelijk groepen van 3 of meer gelijke symbolen te maken. Snelheid, inzicht en vooruitdenken zijn cruciaal.
  • Block Puzzle: Een variant op Tetris, waarbij jij en je tegenstanders dezelfde startpositie hebben. Geluk speelt hierbij nauwelijks een rol.
  • Sudoku: Het bekende puzzelspel waarbij jouw tegenstanders dezelfde Sudoku-puzzel moeten oplossen. Wees snel en nauwkeurig.
  • One Tap: Het snelste en eenvoudigste spel waarbij alles draait om snelheid en precisie. Tik zo snel mogelijk in het midden van de opkomende cirkel.
  • 9 Ball Pool, Archery World Tour, Free Kick Shooter en Bowling Champion: Vaardigheidsspellen waarbij oefening leidt tot verbetering.

Met zo'n divers spelaanbod kan iedereen wel een of meerdere spellen vinden waarin ze uitblinken en beter kunnen worden. Er zijn spelers die tot wel €300 per maand winnen met alleen hun favoriete spel, zoals Bubble Shooter.

Eazegames

Gratis spelen

Gratis spelen van Skill-Based Games kan net zo plezierig zijn als spelen voor echt geld. Hoewel het natuurlijk opwindend is om games te spelen en direct geld te kunnen winnen door simpelweg je tegenstander te verslaan, betekent dit niet dat gratis spelen niet leuk kan zijn. In feite is het heel vermakelijk! We raden je aan om bij EazeGames niet onmiddellijk geld te storten. Ze bieden namelijk een onbeperkte gratis speelmodus aan, zowel voor spelers met als zonder een account.

Wanneer je het platform bezoekt via de website of de app, zul je direct zien dat je 200 EazeCoins tot je beschikking hebt. EazeCoins is de fictieve valuta voor het spelen. Als je een spel speelt, zet je 12 EazeCoins in, en als je wint, ontvang je 20 EazeCoins. Als je saldo nul bereikt, wordt het automatisch binnen een minuut aangevuld tot 200 EazeCoins. Dit betekent dat je gegarandeerd gratis kunt blijven spelen met virtueel speelgeld.

Gokspelletjes

Het leuke is dat zowel aangemelde spelers als gastspelers hun EazeCoins-saldo up-to-date kunnen zien. Als je een paar keer wint en een saldo van 300 hebt, zul je dit saldo bij je volgende bezoek ook zien. Gastspelers hoeven hun cookies en tijdelijke internetbestanden niet te wissen.

Spelen voor echt geld

Zoals eerder vermeld, kun je onbeperkt gratis spelen om plezier te hebben en je vaardigheden te verbeteren. Maar het kan ook leuk zijn om voor echt geld te spelen. Hiervoor moet je een account aanmaken, maar de aanmeldingsvereisten zijn minimaal omdat EazeGames niet onder de Kansspelwet valt. Deze spellen worden immers beschouwd als vaardigheidsspellen (klik hier voor meer informatie).

Spelen voor echt geld vereist bescheiden inzetten van €1,20 tot €6,00. Je speelt altijd eerlijke 1-op-1 wedstrijden of neemt deel aan toernooien. Spelers worden gematcht op basis van hun vaardigheidsniveau, wat zorgt voor eerlijke competitie. Onervaren spelers zullen niet tegen zeer ervaren spelers spelen.

Houd zeker de promoties in de gaten. Een leuke aanbieding is de stortingsbonus van 100% tot maximaal €30. Zorg er wel voor dat je de voorwaarden leest.

Bubble Shooter

Is het spelen van geldspelletjes op EazeGames legaal?

De spellen die je bij EazeGames kunt spelen, zijn gebaseerd op vaardigheden, wat betekent dat willekeurige elementen uit de gameplay zijn verwijderd. Spelers kunnen winnen op basis van hun eigen vaardigheden, zoals geheugen, snelheid en logisch denken. Geluk speelt dus geen rol. Hierdoor vallen deze spellen niet onder de Wet Kansspelen op afstand. Dit betekent dat je geen kansspelbelasting hoeft te betalen over je winsten. Ook zijn de aanmeldingsvereisten minder strikt. De legaliteit van vaardigheidsspellen omvat verschillende aspecten, en we zullen hier dieper op ingaan in dit artikel.

Eerlijkheid van de vaardigheidsspellen

Hoewel een 100% vaardigheidsspel een goede basis is voor eerlijkheid, zijn er andere belangrijke aspecten die de eerlijkheid van het spel beïnvloeden. De manier waarop spelers worden gematcht en hoe toernooien worden georganiseerd, is van groot belang bij de beoordeling of een spel als vaardigheidsspel of kansspel wordt beschouwd.

Bij EazeGames krijgen spelers binnen een spel altijd exact dezelfde voorwaarden als hun tegenstander. Dit omvat de volgorde van niveaus binnen een spel, de lay-out van objecten en meer. Neem bijvoorbeeld het spel Solitaire Skill Based. Spelers die aan elkaar worden gematcht, krijgen precies dezelfde kaarten open en dicht gedeeld. Hierdoor wordt voorkomen dat een speler een voordeel kan hebben op basis van de kaarten. Een speler moet zijn tegenstander verslaan op basis van zijn vaardigheden.

Daarnaast maakt EazeGames gebruik van een eerlijk matching systeem. Spelers worden gematcht op basis van hun vaardigheid binnen een bepaald spel. Zowel nieuwe als ervaren spelers worden gekoppeld aan tegenstanders met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau. Dit zorgt voor eerlijke wedstrijden, omdat je altijd tegen echte tegenstanders speelt.

Conclusie: bij EazeGames kun je geld verdienen met skill games die gebaseerd zijn op jouw vaardigheden en niet op toeval. Deze spellen vallen niet onder de Wet Kansspelen op afstand, wat betekent dat je geen kansspelbelasting hoeft te betalen. Met een eerlijk matching systeem en gelijke voorwaarden voor spelers, zorgen ze voor een eerlijke en spannende spelervaring. Dus waar wacht je nog op? Ga naar EazeGames en laat zien wat je in huis hebt!